زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
لپه ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود |
مرحله 2 | یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید |
مرحله 3 | پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود |
مرحله 4 | دو فنجان روغن را کاملا داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتا کم سرخ کنید. |
مرحله 5 | در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند |