زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی ۳ عدد |
پیاز ۳ عدد |
سیر ۲ حبه |
تخم مرغ ۳ عدد |
قارچ ۳ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
آبلیموبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ابتدا 2 عدد پیاز و 1 حبه سیر را رنده کنید.داخل تابه روغن بریزید و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و بعد سیر را با كمی نمك مخلوط كنید تا به هم نچسبد و بعد به همراه پیاز تفت دهید تا نرم شود و بعد نمك و فلفل ر ا اضافه كنید. |
مرحله 2 | در تابه ای جدا مقدار كمی روغن و آبلیمو ریخته و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند و آب قارچ ها کشیده شود ، پس از سرخ شدن آن را به پیاز اضافه كنید و کنار بگذارید تا خنک شود. |
مرحله 3 | سیب زمینی ها را با مقداری نمك و آب بپزید ، پس از پخت سیب زمینی ها پوست كنده و خوب بکوبید تا له شوند. |
مرحله 4 | در ظرفی مناسب 1عدد پیاز و سیر باقی مانده را رنده كرده و به همراه گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی های له شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل با دست خوب ورز دهید تا مایه کتلت یکدست شده و حالت چسبندگی داشته باشد. |
مرحله 5 | دستان خود را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و کف دست تان خوب پهن کنید. |
مرحله 6 | حدود 1تا2 قاشق از مایه قارچ در میان مایه کتلت بریزید و از اطراف با دست مایه کتلت را جمع کنید دقت کنید مایه قارچ به بیرون نفوذ نکند ، با دست به مایه کتلت شکل دهید و تمام کتلت ها را به همین صورت آماده کنید. |
مرحله 7 | داخل ظرفی مقداری آرد الك شده بریزید سپس کتلت ها را به نوبت داخل آرد بزنید دقت کنید آرد زیادی دور کتلت ها نباشد ، این کار برای جلوگیری از خرد شدن یا چسبیدن کتلت میباشد |
مرحله 8 | هر دو طرف کتلت ها را داخل روغن سرخ کنید تا برشته شوند سپس کتلت ها را در ظرف بریزید و بهمراه سالاد و چاشنی دلخواه سرو کنید. |