سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی کتلت شیرازی

کتلت شیرازی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آب ۱ لیوان
آرد گندم ۱ لیوان
کره ۲۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۳-۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
کتلت شیرازی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کتلت شیرازی
روش ساخت
مرحله 1سیب زمینی را آبپز کنید ،وپوست بگیرید وداغ داغ بکوبید یا رنده کنید ،بعد کنار بزارید .
مرحله 2یک لیوان آب را به همراه کره در قابلمه نچسپ ریخته ،بعد زردچوبه را اضافه کنید ،وسریع باقاشق هم بزنید
مرحله 3حسابی با پشت قاشق آرد را سه دقیقه زیروروکنید تابوی خامی آرد از بین بره ،وآرد به شکل یه گلوله یه جا جمع بشه .
مرحله 4بعد از سه دقیقه حرارت را خاموش کنید واجازه بدید یکم خنک‌بشه
مرحله 5بعد سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید ،نمک وپودر سیر وفلفل ،پیاز آب گرفته وتخم مرغ را به خمیر اضافه کنید ومخلوط کنید .
مرحله 6باید خمیر لطیف ونچسپ باشه ،بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک بشه ،یک‌کمی دستتون را چرب کنید بعد اندازه گردوی بزرگ برداشتهوبا دست شکل بدید ویه خط با چاقو وسط کتلت را برش بدید تا موقع سرخ کردن پف نکنه وسطش خمیر نشه .
مرحله 7موقع شکل دادن در دست تمام‌ترک‌های خمیر را بگیرید صاف ویکدست ودر روغن با حرارت متوسط سرخ کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین