زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱ لیوان |
آرد گندم ۱ لیوان |
کره ۲۰ گرم |
سیب زمینی ۳ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد سوخاری ۳-۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
مرحله 1 | سیب زمینی را آبپز کنید ،وپوست بگیرید وداغ داغ بکوبید یا رنده کنید ،بعد کنار بزارید . |
مرحله 2 | یک لیوان آب را به همراه کره در قابلمه نچسپ ریخته ،بعد زردچوبه را اضافه کنید ،وسریع باقاشق هم بزنید |
مرحله 3 | حسابی با پشت قاشق آرد را سه دقیقه زیروروکنید تابوی خامی آرد از بین بره ،وآرد به شکل یه گلوله یه جا جمع بشه . |
مرحله 4 | بعد از سه دقیقه حرارت را خاموش کنید واجازه بدید یکم خنکبشه |
مرحله 5 | بعد سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید ،نمک وپودر سیر وفلفل ،پیاز آب گرفته وتخم مرغ را به خمیر اضافه کنید ومخلوط کنید . |
مرحله 6 | باید خمیر لطیف ونچسپ باشه ،بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک بشه ،یککمی دستتون را چرب کنید بعد اندازه گردوی بزرگ برداشتهوبا دست شکل بدید ویه خط با چاقو وسط کتلت را برش بدید تا موقع سرخ کردن پف نکنه وسطش خمیر نشه . |
مرحله 7 | موقع شکل دادن در دست تمامترکهای خمیر را بگیرید صاف ویکدست ودر روغن با حرارت متوسط سرخ کنید . |