سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی کتلت شکم پر

کتلت شکم پر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالابه مقدار لازم
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
فلفل سبز ۳ عدد
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
گشنیز ۱/۲ استکان
نعنا ۱/۲ استکان
پیاز ۳ عدد
لپه‎ ۱ استکان
گوشت ۱۵۰۰ گرم
ماست چکیده ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کتلت شکم پر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کتلت شکم پر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را بگیرید و به تكه‌های درشت خرد كنید و پس از شستن، آن را با لپه، پیاز، سیر، نعنا، گشنیز، زیره سیاه، فلفل سبز، دارچین، زردچوبه و زنجفیل كمی تفت دهید.
مرحله 2بعد مقداری آب‌جوش به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بپزد. وقتی گوشت و لپه كاملاً پخت، بعد از سرد شدن پیاز داغ را مخلوط مواد كنید و این مواد را دو بار چرخ كنید
مرحله 3بعد یك عدد تخم‌مرغ و نمك را اضافه و مخلوط كنید. برای داخل كتلت، ماست آب گرفته را با مقداری گشنیز، نعنا، فلفل سبز و پیاز خیلی ریز (نگینی ریز)، نمك و فلفل سیاه مخلوط كنید.
مرحله 4.پس از آن مقداری از مواد گوشتی را در دست بگیرید و گود كنید. از موادی كه با ماست درست كرده‌اید یك قاشق پر وسط كتلت بگذارید و وسط آن را ببندید و گرد كنید.
مرحله 5كتلت ها را داخل روغن سرخ كنید و بعد از سرخ شدن، شكم‌پرها را داخل ظرفی بچینید و دور آن را با سبزیجاتی مثل نعنا، جعفری، پیازچه و فلفل سبز تزیین كنید و سر سفره ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین