زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
ادویه گرام ماسالابه مقدار لازم |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سبز ۳ عدد |
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱/۲ استکان |
نعنا ۱/۲ استکان |
پیاز ۳ عدد |
لپه ۱ استکان |
گوشت ۱۵۰۰ گرم |
ماست چکیده ۱ لیوان |
تخم مرغ ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را بگیرید و به تكههای درشت خرد كنید و پس از شستن، آن را با لپه، پیاز، سیر، نعنا، گشنیز، زیره سیاه، فلفل سبز، دارچین، زردچوبه و زنجفیل كمی تفت دهید. |
مرحله 2 | بعد مقداری آبجوش به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بپزد. وقتی گوشت و لپه كاملاً پخت، بعد از سرد شدن پیاز داغ را مخلوط مواد كنید و این مواد را دو بار چرخ كنید |
مرحله 3 | بعد یك عدد تخممرغ و نمك را اضافه و مخلوط كنید. برای داخل كتلت، ماست آب گرفته را با مقداری گشنیز، نعنا، فلفل سبز و پیاز خیلی ریز (نگینی ریز)، نمك و فلفل سیاه مخلوط كنید. |
مرحله 4 | .پس از آن مقداری از مواد گوشتی را در دست بگیرید و گود كنید. از موادی كه با ماست درست كردهاید یك قاشق پر وسط كتلت بگذارید و وسط آن را ببندید و گرد كنید. |
مرحله 5 | كتلت ها را داخل روغن سرخ كنید و بعد از سرخ شدن، شكمپرها را داخل ظرفی بچینید و دور آن را با سبزیجاتی مثل نعنا، جعفری، پیازچه و فلفل سبز تزیین كنید و سر سفره ببرید. |