زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۴ عدد |
نان ۱ لیوان |
دارچین ۱/۲ قاشق مربا خوری |
گرد لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیبزمینیها را آبپز كرده، پوست كنده و رنده ریز میكنیم.گوشت را به همراه نمك، فلفل، دارچین و گرد لیمو كمی ورز داده و سپس پیاز رنده شده، سیبزمینی و تخممرغها را به آن میافزاییم و مجدداً ورز میدهیم تا تمام مواد خوب مخلوط شده و مایه كاملاً یكنواخت شود. |
مرحله 2 | در تابهای روغن را داغ كرده، از مایه گلولههایی به اندازه یك نارنگی برمیداریم و آن را داخل پودر نان میغلتانیم. سپس مایه را با كف دست یا قالبهای آماده موجود در بازار شكل داده و داخل روغن داغ میاندازیم. حرارت در حین طبخ باید كمی ملایم باشد تا كتلتها مغزپخت شوند. |
مرحله 3 | وقتی دو طرف كتلتها سرخ شد، آنها را روی صافی یا كاغذ روغنگیر قرار میدهیم تا اضافی روغنشان گرفته شود. در پایان كتلتها را در دیس چیده و اطراف آن را با حلقههای گوجهفرنگی، سبزی خوردن و نان تازه تزیین میكنیم. |