زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۳ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
پودر سوخاری ۱/۳ پیمانه |
نخود سبز ۱/۳ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را شسته و ریز كنید.داخل تابه ای مقداری روغن را داغ كرده و به ترتیب پیاز و بعد فلفل دلمه ای را سرخ كنید. |
مرحله 2 | نخود فرنگی را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید طوری كه له نشوند.سپس آنها را به همراه زعفران آب كرده به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه كنید.ظرف را از روی حرارت بردارید تا كمی خنك شود. |
مرحله 3 | سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب و نمك پخته را و آنها را داخل کاسه ای بریزید و با گوشتکوب خوب له کنید سپس تخم مرغ ها ، پودر سوخاری ، مخلوط نخود و فلفل دلمه ای ، نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود. |
مرحله 4 | داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، مایه كتلت را به شكل دلخواه سرخ كرده و پس از سرخ شدن داخل توری یا روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید. |