زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۴ عدد |
تن ماهی ۱ قوطی |
تخم مرغ ۱ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
پیازچه ۱۵ ساقه |
ریحان ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۱ حبه |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
ماست ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب و نمك بپزید. پس از اینکه پخت پوست بکنید و درظرفی رنده كنید (نباید به صورت پوره نرم شود). روغن تن ماهی را كاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له كنید. |
مرحله 2 | سپس به سیب زمینی اضافه كنید.همه سبزیجات شامل پیازچه خردشده (هم قسمت سفید و هم قسمت های سبز آن)، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید. |
مرحله 3 | یك عدد تخم مرغ كامل و یك عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمك و فلفل به مخلوط اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا خمیر یكدستی درست شود. |
مرحله 4 | از مخلوط به اندازه یك نارنگی بردارید و به شكل كتلت درآورید. دو طرف آن را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ كنید. |