زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سوسیس ۱۸۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۱۸۰ گرم |
گوشت بوقلمون ۱۸۰ گرم |
شیر (بدون چربی) ۱/۴ فنجان |
خرده نان ۱/۱/۴ فنجان |
سیر ۲ حبه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان |
تخم مرغ ۴ عدد |
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری |
دانه بلوط ۱ قاشق سوپ خوری |
کشمش ۱ قاشق سوپ خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آب ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ سوسیس چرخکرده، گوشت چرخکرده، بوقلمون چرخکرده، شیر بدون چربی، 1/4 فنجان خرده نان، سیر ریز شده، پنیر پارمزان رنده شده، 2 تخم مرغ کمی زده شده، جعفری خرد شده، دانه بلوط، کشمش و نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید. با استفاده از دست مواد را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | 1 و نیم قاشق سوپخوری از مخلوط را به شکل کوفته در بیاورید و به همین ترتیب کل مخلوط را کوفته کنید. |
مرحله 4 | دو عدد تخم مرغ باقیمانده را با 1 قاشق سوپخوری آب هم بزنید. کوفته ها را در تخم مرغ فرو ببرید سپس در 1 فنجان خرده نان باقیمانده بغلتانید. |
مرحله 5 | یک قابلمه بزرگ را روی شعله نسبتاً زیاد داغ کنید و آنقدر روغن در آن بریزید که به خوبی کف تابه را بپوشاند. |
مرحله 6 | کوفته ها را در تابه قرار دهید و مواظب باشید تابه را بیش از حد پر نکنید. آنها را 2 تا 3 دقیقه از همه طرف سرخ و قهوه ای کنید. |
مرحله 7 | کوفته های سرخ شده را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه در فر بپزید تا کاملاً مغزپخت شوند. |
مرحله 8 | کوفته ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان کشیده شود سپس سرو کنید. |