سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی کتلت ایتالیایی(فریته)

کتلت ایتالیایی(فریته)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سوسیس ۱۸۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۸۰ گرم
گوشت بوقلمون ۱۸۰ گرم
شیر (بدون چربی) ۱/۴ فنجان
خرده نان ۱/۱/۴ فنجان
سیر ۲ حبه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری
دانه بلوط ۱ قاشق سوپ خوری
کشمش ۱ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آب ۱ قاشق سوپ خوری
کتلت ایتالیایی(فریته)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کتلت ایتالیایی(فریته)
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2در یک کاسه بزرگ سوسیس چرخکرده، گوشت چرخکرده، بوقلمون چرخکرده، شیر بدون چربی، 1/4 فنجان خرده نان، سیر ریز شده، پنیر پارمزان رنده شده، 2 تخم مرغ کمی زده شده، جعفری خرد شده، دانه بلوط، کشمش و نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید. با استفاده از دست مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 31 و نیم قاشق سوپخوری از مخلوط را به شکل کوفته در بیاورید و به همین ترتیب کل مخلوط را کوفته کنید.
مرحله 4دو عدد تخم مرغ باقیمانده را با 1 قاشق سوپخوری آب هم بزنید. کوفته ها را در تخم مرغ فرو ببرید سپس در 1 فنجان خرده نان باقیمانده بغلتانید.
مرحله 5یک قابلمه بزرگ را روی شعله نسبتاً‌ زیاد داغ کنید و آنقدر روغن در آن بریزید که به خوبی کف تابه را بپوشاند.
مرحله 6کوفته ها را در تابه قرار دهید و مواظب باشید تابه را بیش از حد پر نکنید. آنها را 2 تا 3 دقیقه از همه طرف سرخ و قهوه ای کنید.
مرحله 7کوفته های سرخ شده را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه در فر بپزید تا کاملاً‌ مغزپخت شوند.
مرحله 8کوفته ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان کشیده شود سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین