زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری |
گوشت ۱۰۰ گرم |
زرشک ۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
کشمش ۵۰ گرم |
عدس قرمز ۱/۲ پیمانه |
برنج ۱ پیمانه |
زعفرانبه مقدار لازم |
گردو ۵۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | قبل از پخت غذا برنج و عدس قرمز را به مدت دو ساعت همراه با نمك خیس كرده و سپس با مقدار مناسبی آب روی حرارت میپزیم و تا زمانی كه برنج و عدس قرمز دیگر هیچ آبی نداشته باشد به پخت ادامه میدهیم. |
مرحله 2 | مخلوط ما كه خنك شد این مواد را میكس یا چرخ میكنیم.درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كرده و بعد گوشت را به آن اضافه میكنیم و تفت میدهیم، سپس گردوی خرد شده را به همراه كشمش و زرشك خیسخورده به آن افزوده و ادویه موردنظر را به آن میافزاییم و بعد از آنكه عطر ادویه به مشام رسید شعله را خاموش كرده و مواد را كنار میگذاریم. |
مرحله 3 | از مخلوط برنج و عدس قرمز مقداری برداشته و داخل دست گلوله كرده و باز میكنیم . مواد داخل كبه را به اندازه یك قاشق مرباخوری درون آن میریزیم و به شكل بیضی درمیآوریم. |
مرحله 4 | برای اینكه كپه شكل بیضی به خود بگیرد نشاسته ذرت را با مقداری آب حل میكنیم و با دست روی كپه میكشیم. این كار باعث میشود كه كپهها درون روغن باز نشود سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ میكنیم. |