سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی کبه(کپه)

کبه(کپه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت ۱۰۰ گرم
زرشک ۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
کشمش ۵۰ گرم
عدس قرمز ۱/۲ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
گردو ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کبه(کپه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کبه(کپه)
روش ساخت
مرحله 1قبل از پخت غذا برنج و عدس قرمز را به مدت دو ساعت همراه با نمك خیس كرده و سپس با مقدار مناسبی آب روی حرارت میپزیم و تا زمانی كه برنج و عدس قرمز دیگر هیچ آبی نداشته باشد به پخت ادامه می‌دهیم.
مرحله 2مخلوط ما كه خنك شد این مواد را میكس یا چرخ میكنیم.درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كرده و بعد گوشت را به آن اضافه میكنیم و تفت می‌دهیم، سپس گردوی خرد شده را به همراه كشمش و زرشك خیس‌خورده به آن افزوده و ادویه موردنظر را به آن می‌افزاییم و بعد از آنكه عطر ادویه به مشام رسید شعله را خاموش كرده و مواد را كنار می‌گذاریم.
مرحله 3 از مخلوط برنج و عدس قرمز مقداری برداشته و داخل دست گلوله كرده و باز می‌كنیم . مواد داخل كبه را به اندازه یك قاشق مرباخوری درون آن می‌ریزیم و به شكل بیضی درمی‌آوریم.
مرحله 4برای اینكه كپه شكل بیضی به خود بگیرد نشاسته ذرت را با مقداری آب حل میكنیم و با دست روی كپه میكشیم. این كار باعث می‌شود كه كپه‌ها درون روغن باز نشود سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ میكنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین