زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
عصاره مرغ ۲ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری ۴ قاشق غذا خوری |
گردو ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق مربا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود. |
مرحله 2 | سیب زمینیها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.سیب زمینیهای له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید. |
مرحله 3 | داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | گوشت چرخکرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید. |
مرحله 5 | قرصهای عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خردشده و ادویه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصاره ها شور هستند). |
مرحله 6 | نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید. |
مرحله 7 | روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید. |
مرحله 8 | در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. |