زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گشنیز ۵۰ گرم |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
آب گوشت ۱/۲ پیمانه |
آب مرغ ۱/۲ پیمانه |
موسیر ۵ عدد |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
سیر ۵ حبه |
گوشت ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
هـویج ۱ عدد |
برگ بو ۵ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
آویشن ۲ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
کرفس ۲ ساقه |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | برای تهیه این غذا باید از گوشت یك تكه و قالبی استفاده كنید تا نتیجه مناسبی بگیرید.در ابتدا گوشت را شسته و از هر گونه چربی اضافه پاك كنید. |
مرحله 2 | سپس گوشت كه حالت مكعب مستطیل دارد را روی سینی كار قرار داده و قسمت زیبا تر و سالم تر را در زیر و قسمت دیگر را روبروی خود قرار داده و با فاصله های منظم 5 سوراخ روی گوشت ایجاد كنید. |
مرحله 3 | داخل هر حفره یك عدد سیر،1عدد موسیر،مقداری فلفل دلمه ای،مقداری هویج،1عدد برگ بو و مقداری آویشن قرار داده و بعد با مقداری نخ سفت و تمیز گوشت را محكم ببندید تا درزها كاملا بسته شوند. |
مرحله 4 | حال سینی فر را چرب كرده و بقیه مواد را روی آن بریزید و زعفران را اضافه كنید وگوشت را روی آنها قرار دهید ، روی سینی را با فویل بپوشانید و در طبقه میانی فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید. |
مرحله 5 | مقدار پخت بسته به ذائقه شما دارد ، میتوانید گوشت را تا جایی که خوب پخته شود درون فر بگذارید ، در انتهای زمان پخت میتوانید فویل را بردارید و کمی روی آن را با حرارت بالایی برشته کنید. |