زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۵۵۰ گرم |
قارچ ۹ عدد |
کدو سبز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سرکه بالزامیک ۱ فنجان |
مرحله 1 | گریل را داغ کنید. مرغ و سبزیجات را یکی در میان در شش سیخ فلزی به سیخ بکشد. نصف فنجان سرکه را در یک کاسه برای سس نگه دارید. نصف دیگر سرکه را با برس روی کباب ها بمالید. |
مرحله 2 | کباب ها را روی گریل گازی با شعله ی متوسط یا ذغالی با فاصله ی 10 تا 15 سانتی متر از ذغال ها قرار دهید. به مدت 13 تا 15 دقیقه تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد کباب کنید و گاهی بچرخانید. |
مرحله 3 | سرکه ای را که کنار گذاشته اید به عنوان سس همراه کباب سرو کنید. |