زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۱ کیلوگرم |
نمک ۱ قاشق مربا خوری |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پیاز ۳۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا همه گوشتها را دوبار با دنده ریز چرخ گوشت، چرخ میکنیم و بدون پیاز ورز میدهیم پیاز را چرخ یا رنده ریز میکنیم. پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط كرده و نمک را به آن اضافه میکنیم سپس به طور کامل ورز میدهیم تا چسبندگی پیدا کند. |
مرحله 2 | در نهایت زعفران و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم. یک مشت از گوشت بر میداریم و روی سیخ میگذاریم. |
مرحله 3 | دستمان را داخل آب گرم میزنیم و کباب را با دست صاف میکنیم. |
مرحله 4 | کباب را که روی سیخ زدیم به مدت یک ساعت در جای خنک میگذاریم تا بماند و بعد روی منقل یا كباب پز یا كباب گردان كباب میكنیم البته مقداری گوجه و فلفل هم به سیخ زده و برای سرو به همراه كباب آماده میكنیم. |