سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب کباب کوبیده ونگینی

کباب کوبیده ونگینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
گوشت‌ گوساله ۶۰۰ گرم
دم سینه چرب گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز سفید ۱۵۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
سینه مرغ ۱ عدد
ماست‏ ۱/۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۱/۲ قاشق غذا خوری
لیمو ترش ۱ عدد
روغن ۱ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
پیاز ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
کباب کوبیده ونگینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب کوبیده ونگینی
روش ساخت
مرحله 1ابتداسس جوجه رادرست میکنیم.آب لیموراگرفته ودرکاسه ای مناسب میریزیم،ماست،مایونز،روغن،آب زعفران رااضافه میکنیم وهم میزنیم
مرحله 2سینه مرغ را ازعرض به دونیم برش میزنیم تا نازک شود آن را شسته و میگذاریم خشک شود.سپس داخل مایع می گذاریم.
مرحله 3نمک وفلفل سیاه اضافه میکنیم وبامایع مخلوط کرده و پیاز را اضافه میکنیم وهم میزنیم.به مدت ۲ساعت دریخچال می گذاریم.
مرحله 4گوشت گوساله ودم سینه چرب گوسفندی راباپنجره درشت چرخ گوشت چرخ میکنیم.
مرحله 5پیازچرخ شده،جوش شیرین،پودرسیر،فلفل سیاه،نمک( ودرصورت تمایل کمی زعفران کوبیده شده)اضافه میکنیم وباگوشت چرخ شده مخلوط می کنیم.
مرحله 6پنجره درشت چرخ گوشت راعوض کرده وپنجره کوچک می بندیم و گوشت رادوبار دیگر ازچرخ ردمیکنیم.(یعنی درکل سه بارگوشت چرخ میشود)مایع کوبیده آماده است آن رابایدخوب ورز دهید.
مرحله 7سیخ راآماده کنیدومقداری آب داغ درکاسه ای کنارخودبگذارید.ودست خودراکمی درآب زده ویک چانه ۱۰۰گرمی بردارید و درکف دست آن را بچرخانیدتامخروطی شودبعدبه سیخ بکشیدونقش بیندازید.
مرحله 8کوبیده ماآماده است.روی منقل بگذاریدچون تازه است حرارت را زیاد کنید.نکته:میتوانیدقبل ازپخت برای دوساعت سیخ کباب را دریخچال بگذاریدتاکباب شماخودش رابگیردوخوشرنگ وخوشپخت ترشود.
مرحله 9نگینی؛به مرحله ای رسیدیم که خیلی ساده ولذت بخش است.جوجه ای که ازقبل درمایع خوابانده ایم رامی آوریم وجوجه راازمایع درآورده وروی تخته کارمیگذاریم وباچاقوبه تکه های کوچک ونازک ۲ سانتی برش میزنیم..
مرحله 10یک سیخ کوبیده که تازه سیخ کرده ایم کناردست خودمیگذاریم و تکه های کوچک ۲ سانتی رابین نقش های کوبیده میگذاریم از بالا به پایین تاهمه نقش هاپرشود
مرحله 11حالا خیلی آرام باچاقوی آشپزخانه که داریم روی نگین هامیزنیم تابه کوبیده بچسبد.کمی پهن میشودباچاقو بغل های کباب راجمع کنید
مرحله 12نگینی ماآماده است .نکته؛برای اینکه نگین ها ازکوبیده جدانشودوازروی منقل نریزدحتما۲ساعت دریخچال بگذارید.بعدکباب کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین