زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوساله ۶۰۰ گرم |
دم سینه چرب گوسفندی ۴۰۰ گرم |
پیاز سفید ۱۵۰ گرم |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
سینه مرغ ۱ عدد |
ماست ۱/۲ قاشق غذا خوری |
سس مایونز ۱/۲ قاشق غذا خوری |
لیمو ترش ۱ عدد |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۳ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتداسس جوجه رادرست میکنیم.آب لیموراگرفته ودرکاسه ای مناسب میریزیم،ماست،مایونز،روغن،آب زعفران رااضافه میکنیم وهم میزنیم |
مرحله 2 | سینه مرغ را ازعرض به دونیم برش میزنیم تا نازک شود آن را شسته و میگذاریم خشک شود.سپس داخل مایع می گذاریم. |
مرحله 3 | نمک وفلفل سیاه اضافه میکنیم وبامایع مخلوط کرده و پیاز را اضافه میکنیم وهم میزنیم.به مدت ۲ساعت دریخچال می گذاریم. |
مرحله 4 | گوشت گوساله ودم سینه چرب گوسفندی راباپنجره درشت چرخ گوشت چرخ میکنیم. |
مرحله 5 | پیازچرخ شده،جوش شیرین،پودرسیر،فلفل سیاه،نمک( ودرصورت تمایل کمی زعفران کوبیده شده)اضافه میکنیم وباگوشت چرخ شده مخلوط می کنیم. |
مرحله 6 | پنجره درشت چرخ گوشت راعوض کرده وپنجره کوچک می بندیم و گوشت رادوبار دیگر ازچرخ ردمیکنیم.(یعنی درکل سه بارگوشت چرخ میشود)مایع کوبیده آماده است آن رابایدخوب ورز دهید. |
مرحله 7 | سیخ راآماده کنیدومقداری آب داغ درکاسه ای کنارخودبگذارید.ودست خودراکمی درآب زده ویک چانه ۱۰۰گرمی بردارید و درکف دست آن را بچرخانیدتامخروطی شودبعدبه سیخ بکشیدونقش بیندازید. |
مرحله 8 | کوبیده ماآماده است.روی منقل بگذاریدچون تازه است حرارت را زیاد کنید.نکته:میتوانیدقبل ازپخت برای دوساعت سیخ کباب را دریخچال بگذاریدتاکباب شماخودش رابگیردوخوشرنگ وخوشپخت ترشود. |
مرحله 9 | نگینی؛به مرحله ای رسیدیم که خیلی ساده ولذت بخش است.جوجه ای که ازقبل درمایع خوابانده ایم رامی آوریم وجوجه راازمایع درآورده وروی تخته کارمیگذاریم وباچاقوبه تکه های کوچک ونازک ۲ سانتی برش میزنیم.. |
مرحله 10 | یک سیخ کوبیده که تازه سیخ کرده ایم کناردست خودمیگذاریم و تکه های کوچک ۲ سانتی رابین نقش های کوبیده میگذاریم از بالا به پایین تاهمه نقش هاپرشود |
مرحله 11 | حالا خیلی آرام باچاقوی آشپزخانه که داریم روی نگین هامیزنیم تابه کوبیده بچسبد.کمی پهن میشودباچاقو بغل های کباب راجمع کنید |
مرحله 12 | نگینی ماآماده است .نکته؛برای اینکه نگین ها ازکوبیده جدانشودوازروی منقل نریزدحتما۲ساعت دریخچال بگذارید.بعدکباب کنید. |