زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۵۰۰ گرم |
جوز هندی ۱/۳ عدد |
پیاز ۵۰۰ گرم |
جوش شیرین ۱/۸ قاشق چای خوری |
گوشت ۱ کیلوگرم |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا دو نوع گوشت گوسفند و گوساله را پاك كرده و بشویید و یك ساعت اجازه دهید كاملا خشك شوند.سپس آنها را با هم مخلوط كرده و دوبار چرخ كنید. |
مرحله 2 | پیازها را پوست كنده و چرخ كنید و آب آنها را كامل بگیرید به طوری كه اصلا آب نداشته باشند.كمی از آب پیاز را نگه دارید.نمك، جوزهندی و جوش شیرین را به پیاز اضافه كرده و پیاز را به گوشتی كه از قبل دو بار چرخ شده اضافه كرده مجدداً یك بار دیگر چرخ كنید. |
مرحله 3 | سپس گوشت را در یك ظرف بزرگ بریزید و آن را با كف دست حسابی ورز دهید. برای این كار میتوانید از غذاساز نیز استفاده كرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بگذارید تا گوشت حسابی كش بیاید. |
مرحله 4 | سپس به مدت 15 دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید تا قدری سرد شود. سپس از گوشت تكههایی به وزن 100 تا150 گرم چانه بگیرید. |
مرحله 5 | دست را با آب پیاز مرطوب كرده و گوشت را به سیخ بكشید. وسط هر برش یك تكه از فیله مرغ به صورت نگین قرار دهید. در صورت تمایل از زعفران غلیظ دم كشیده نیز میتوانید استفاده كنید.به این صورت كه آن را یا در مایه كوبیده یا روی كباب بریزید. |