زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت بوقلمون ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | گوشت را دو مرتبه چرخ میکنیم |
مرحله 2 | پیاز را رنده ریز زده آب پیاز را گرفته کنار گذاشته و پیاز را به گوشت اضافه میکنیم |
مرحله 3 | نمک فلفل زردچوبه جعفری و زعفران دم کرده به گوشت اضافه میکنیم |
مرحله 4 | گوشت را به مدت 5 دقیقه ورز میدهیم یا 100 مرتبه گوشت را به کف ظرف میکوبیم |
مرحله 5 | به مدت 2 ساعت استراحت داده و به سیخ میکشیم و روی ذغال کباب میکنیم |