سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب کباب کشمیری با سس مخصوص

کباب کشمیری با سس مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
پنیر فتا ۳۰۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
ادویه ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
هل سبز ۲ دانه
مرغ ۵۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا ۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
سیر ۱ حبه
ماست چکیده ۱۵ گرم
کباب کشمیری با سس مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب کشمیری با سس مخصوص
روش ساخت
مرحله 1مرغها را بصورت مکعب های درشت خرد می کنیم.
مرحله 2پودر زیره، فلفل قرمز و سیاه، ادویه گارام ماسالا، پودر زنجبیل، آب لیمو ترش، سیر رنده شده و ماست چکیده را به تکه های مکعب شکل مرغ اضافه کرده و خوب مخلوطشان می کنیم سپس به مدت 24 ساعت استراحت می دهیم.
مرحله 3تکه های مرغ را به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن به مدت کوتاه، سرخ می کنیم تا طلایی شود.
مرحله 4 کباب کشمیری آماده شده را همراه با سس مخصوص که بسیار لذیذ می باشد می توان سرو کرد .
مرحله 5نکته :
مرحله 6وقتی کباب کشمیری به چوب کشیده شد کمی با کارد آن را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم .
مرحله 7کباب کشمیری را روی آتش یا کباب پز هم می توان تهیه کرد.
مرحله 8طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
مرحله 9روغن مایع را در ماهی تابه ریخته، زیره، هل سبز و زنجبیل، ادویه گارام ماسالارا و زردچوبه را به همراه رب تفت می دهیم .
مرحله 10پیاز، فلفل سبز دلمه ای و گوجه فرنگی را به ترتیب با 15 ثانیه فاصله از یکدیگر به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله 11نمک، فلفل، آبلیمو و پنیر فتا را که مکعبی کرده ایم به مواد قبلی اضافه کرده سپس درب ماهیتابه را گذاشته تا سس کمی غلیظ شده و آماده شود
مرحله 12در آخر از گشنیز خرد شده برای تزیین سس استفاده می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین