زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم |
پنیر فتا ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
هل سبز ۲ دانه |
مرغ ۵۰۰ گرم |
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
ادویه گرام ماسالا ۲ قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری |
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری |
سیر ۱ حبه |
ماست چکیده ۱۵ گرم |
مرحله 1 | مرغها را بصورت مکعب های درشت خرد می کنیم. |
مرحله 2 | پودر زیره، فلفل قرمز و سیاه، ادویه گارام ماسالا، پودر زنجبیل، آب لیمو ترش، سیر رنده شده و ماست چکیده را به تکه های مکعب شکل مرغ اضافه کرده و خوب مخلوطشان می کنیم سپس به مدت 24 ساعت استراحت می دهیم. |
مرحله 3 | تکه های مرغ را به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن به مدت کوتاه، سرخ می کنیم تا طلایی شود. |
مرحله 4 | کباب کشمیری آماده شده را همراه با سس مخصوص که بسیار لذیذ می باشد می توان سرو کرد . |
مرحله 5 | نکته : |
مرحله 6 | وقتی کباب کشمیری به چوب کشیده شد کمی با کارد آن را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم . |
مرحله 7 | کباب کشمیری را روی آتش یا کباب پز هم می توان تهیه کرد. |
مرحله 8 | طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری : |
مرحله 9 | روغن مایع را در ماهی تابه ریخته، زیره، هل سبز و زنجبیل، ادویه گارام ماسالارا و زردچوبه را به همراه رب تفت می دهیم . |
مرحله 10 | پیاز، فلفل سبز دلمه ای و گوجه فرنگی را به ترتیب با 15 ثانیه فاصله از یکدیگر به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم. |
مرحله 11 | نمک، فلفل، آبلیمو و پنیر فتا را که مکعبی کرده ایم به مواد قبلی اضافه کرده سپس درب ماهیتابه را گذاشته تا سس کمی غلیظ شده و آماده شود |
مرحله 12 | در آخر از گشنیز خرد شده برای تزیین سس استفاده می کنیم. |