زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
سیر ۴ حبه |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
شیره انگور ۱ قاشق سوپ خوری |
گوشت فیله گوساله ۱۵۰ گرم |
سس سویا ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد کنید .ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه کنید و کامل مخلوط کنید |
مرحله 2 | در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت دهید تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد. |
مرحله 3 | گوشتها که استراحت کرد به فرم دال ببرید و به سیخ بکشید و حدود 5 تا 7 دقیقه روی ذغال کباب کنید هر طرف گوشتها حدوداً 3 دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را بپزید. |