سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی کباب چنجه گیاهی

کباب چنجه گیاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
سویا ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
کباب چنجه گیاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب چنجه گیاهی
روش ساخت
مرحله 1سویاهای درشت را همراه با زردچوبه و ادویه داخل مقداری آب گرم به مدت 30 دقیقه خیس کنید. سیرها را ریز رنده کنید و در ظرفی بریزید. آبلیمو، روغن و زعفران را هم اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 2بعد از زمان ذکرشده، سویاها را از آب خارج کرده و کمی آن‌ها را فشار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود، سپس داخل ظرف قرار دهید و هم بزنید تا آغشته به مواد شوند. ظرف را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سیخ‌های چوبی را داخل آب 2-1 ساعت خیس کنید.
مرحله 3پياز را پوست بگیرید و به‌صورت مربع‌های ٢ سانتی‌متری خرد كنيد. سوياهایي طعم دار شده را از يخچال خارج كرده و همراه با پياز يكی در ميان به سیخ‌های چوبي بكشيد.
مرحله 4کباب‌ها را هم می‌توان روي آتش درست كرد و هم در فر؛ که در این صورت ظرف مناسبي را با قلم‌مو چرب كرده و سیخ‌های آماده‌شده را در آن قرار دهید و به مدت 35-25 دقیقه (در حدی که کباب‌ها نرم شوند) داخل فر قرار دهید. چند دقيقه آخر پخت، گريل را روشن كرده تا تکه‌های سويا حالت كبابي پيدا كنند.
مرحله 5اين كباب را می‌توانید همراه با برنج زعفراني و گوجه كبابي سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین