زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
راسته بره ۱ کیلوگرم |
سیر ۲ حبه |
ماست ۲ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه |
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
کاری ۱ قاشق چای خوری |
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه و فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
کره ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | گوشت را پس از شستن به صورت چنجههای یکدست برش میدهیم. |
مرحله 2 | با پهنای چاقو سیرها را له میکنیم و در ماست میریزیم. روغن زیتون، تخم گشنیز، ادویه کاری، زیره، زنجفیل، فلفل قرمز و سیاه را نیز در ماست میریزیم و همه را با هم مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | چنجههای گوشت را داخل سس ماست تهیه شده میریزیم و میگذاریم 4 تا 5 ساعت در سس بماند. |
مرحله 4 | چنجهها را به سیخ میکشیم و روی آنها نمک میپاشیم و روی آتش ذغال یا کبابپز، کباب میکنیم تا قهوهای رنگ شود و داخل آن کمی صورتی رنگ بماند. هنگام کبابکردن گوشت، کره را روی سطح آن میمالیم. |