زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
کاهو ۲۰ گرم |
تربچه ۵۰ گرم |
خیار ۵۰ گرم |
زنجبیل ۳ سانتی متر |
نشاسته سیب زمینی ۳۰ گرم |
کنجد ۲ گرم |
روغن نباتی ۲۰ میلی لیتر |
سرکه سفید ۵۰ میلی لیتر |
سس سویا ۵۰ میلی لیتر |
آب مرغ ۱۰۰ میلی لیتر |
فیله مرغ ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | در یک ماهی تابه استاک ، سس سویا، را در تابه ای بریزید وروی حرارت قراردهید. |
مرحله 2 | شکروزنجبیل را هم اضافه کنید. نشاسته را در سرکه ترکیب توی مخلوط اضافه ویک دقیقه گذاشته تا سس غلیط شود. |
مرحله 3 | مرغ را به تکه های کوچک برش زده وبه سیخ چوبی بکشید. |
مرحله 4 | با یک برس ازروی گوشت مرغ را با سس پوشش دهید.روغن را در تابه بریزید وگذاشته تا داغ شود.سیخ ها در تابه قرارداده تا سرخ شود. |
مرحله 5 | تربچه ،خیاروکاهورا خرد شده را با هم ترکیب کنید.کباب را دربشقاب قرار داده وسس را با دانه کنجد روی کباب بریزید. |
مرحله 6 | این کباب را در روی آتش مستقیم ویا درفرهم میتوانید آماده کنید. |