سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب کباب مرغ چینی

کباب مرغ چینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۲ قطعه
کره بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱/۴ لیوان
کنجد ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کباب مرغ چینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب مرغ چینی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سینه های مرغ را شسته و آنها را از چربی و پوست اضافه پاك كنید و به صورت مستطیل های یك اندازه برش بزنید ، سیخ های کباب را داخل آب سرد قرار دهید تا آماده باشند.
مرحله 2نصف لیوان آب ، آبلیمو ، زعفران دم کرده ، کره بادام زمینی ، کنجد ، نمک و فلفل را مخلوط کنید ، و داخل ظرفی در دار روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط کنید تا زمانی که کره بادام زمینی آب شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سس کاملا خنک شود.
مرحله 3تکه های مرغ را داخل سس قرار دهید و درب ظرف را ببندید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید ، پس از این مدت زمان مرغ ها را به سیخ بکشید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله 4در مدت زمان کباب شدن مرغ ها از سسی که تکه های مرغ را در آن قرار داده بودید با برس روی مرغ ها بکشید تا ترد و طلایی شوند سپس کباب مرغ را با کنجد تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین