زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ قطعه |
کره بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱/۴ لیوان |
کنجد ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سینه های مرغ را شسته و آنها را از چربی و پوست اضافه پاك كنید و به صورت مستطیل های یك اندازه برش بزنید ، سیخ های کباب را داخل آب سرد قرار دهید تا آماده باشند. |
مرحله 2 | نصف لیوان آب ، آبلیمو ، زعفران دم کرده ، کره بادام زمینی ، کنجد ، نمک و فلفل را مخلوط کنید ، و داخل ظرفی در دار روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط کنید تا زمانی که کره بادام زمینی آب شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سس کاملا خنک شود. |
مرحله 3 | تکه های مرغ را داخل سس قرار دهید و درب ظرف را ببندید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید ، پس از این مدت زمان مرغ ها را به سیخ بکشید و روی حرارت قرار دهید. |
مرحله 4 | در مدت زمان کباب شدن مرغ ها از سسی که تکه های مرغ را در آن قرار داده بودید با برس روی مرغ ها بکشید تا ترد و طلایی شوند سپس کباب مرغ را با کنجد تزیین و سرو کنید. |