زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
کره ۵۰ گرم |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن ۳ قاشق سوپ خوری |
خامه ۱/۴ پیمانه |
مرغ ۷۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سینه مرغ را به ابعاد دلخواه خرد میکنیم. خامه، روغن مایع، نمک و زعفران را با هم مخلوط کرده و تکههای مرغ را داخل این مواد به مدت پنج تا شش ساعت میخوابانیم. سیخهای چوبی را کمی چرب میکنیم و تکههای مرغ را به سیخ میکشیم. |
مرحله 2 | تابه را روی حرارت گذاشته زمانی که داغ شد کمی آن را با كره یا روغن چرب کرده و سیخها را با فاصله در تابه میچینیم و با حرارت بالا میپزیم تا آب نیندازد. کره و آبلیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت گرم میکنیم و این مایه را روی سیخها میریزیم و کبابهای داغ را همراه با چلو یا کته سرو مینماییم. |