زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۶ قطعه |
ماست ۳ قاشق غذا خوری |
سماق ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
ماست خامه ای ۳ قاشق غذا خوری |
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوری |
جعفری ۱/۲ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فیله مرغ را پاک کرده و بشویید و اجازه دهید كاملا خشك شود.سپس آن راخرد كرده یا به صورت درسته لای دو ورقه نایلون قرارداده با بیفتک کوب یا گوشتكوب دو سه ضربه ملایم بزنید تا کمی صاف و نرم شود. |
مرحله 2 | سپس روی هر فیله را ابتدا کمی کره و سپس مقداری ماست بزنید و آن ها را با نمک و فلفل مزهدار کنید.فیله ها را به سیخ چوبی بزنید و سماق را بهصورت راهراه با فاصله روی فیله بریزید. |
مرحله 3 | سیخ را مانند سوزنی که پارچه را کوک میزند در فیله طوری فرو کنید که قسمتهای سماقدار در فرورفتگیها قرار گیرد و قسمت ماستدار در برجستگیها باشد. |
مرحله 4 | سیخها را آرام برداشته با کرهای که داغ شدهاست روی حرارت ملایم سرخ کنید.و بعد ماست، مایونز، فلفل، جعفری خردشده را با کمی نمک مخلوط کرده با کباب سرو کنید. |