زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲ قطعه |
سس مایونز ۱/۲ لیوان |
پودر سوخاری ۱/۲ لیوان |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
زعفران آب کرده ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سینه های مرغ را شسته و از استخوان و چربی اضافه و پوست پاك كرده و داخل آبكش قرار دهید تا آب آن كاملا برود.سپس یک اندازه خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. |
مرحله 2 | سس مایونز زعفران آبكرده،آویشن ، نمک و فلفل را جداگانه مخلوط كرده و به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد باهم ترکیب شوند.سپس روی ظرف سلفون كشیده و آن را حد اقل 3ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | بعد از گذشت زمان مرغ را از یخچال خارج کنید و به سیخ چوبی مرطوب بکشید.سیخ های کباب را پس از آماده شدن داخل آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مرغ ها به آرد سوخاری آغشته شود. |
مرحله 4 | داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ های مرغ را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها سرخ و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود |
مرحله 5 | پس از سرخ شدن کباب ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کباب ها گرفته شود سپس بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید. |