زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۴ قطعه |
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۵ قاشق غذا خوری |
سیر ۴ حبه |
سبزی ۵ قاشق غذا خوری |
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.در صورتی كه مواد شما خیلی سفت بود و میكس نمیشد كمی آب یا سركه سیب به آن اضافه كنید.پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل ظرفی در دار بریزید. |
مرحله 2 | مرغ را شسته و استخوان هایش را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به 2تا3 قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را كمی با گوشتكوب بكوبید و به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، درب ظرف را بگذارید و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت دهید. |
مرحله 3 | مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید و روی حرارت یا فر بگذارید پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید. |