سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت کباب مخصوص گیلانی

کباب مخصوص گیلانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت فیله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب انار ۱ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی ۱/۲ عدد
کیوی ۱ عدد
سماق ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
کباب مخصوص گیلانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب مخصوص گیلانی
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا گوشتها رو به اندازه دلخواه خوردش میکنیم و میشوریم.
مرحله 2در این مرحله پیاز رو رنده میکنیم،بعد کیوی و گوجه فرنگی رو رنده میکنیم و به همراه رب انار و فلفل و سماق با گوشت خوب مخلوط میکنیم.
مرحله 3مخلوط گوشت و مواد حداقل دو ساعت باید بمونه تا گوشتمون خوش طعم بشه.
مرحله 4البته هر چقدر بیشتر بمونه خوشمزه تر هم میشه و بعد چند ساعت قبل سیخ کشیدن نمک رو هم به گوشت اضافه کرده و هم زده و بعد به سیخ میکشیم و روی منقل یا کباب پز کبابمون رو آماده میکنیم.
مرحله 5کباب خوشمزه ما به همراه برنج،زیتون ساده یا پرورده،باقالی خام خیس خورده،اشپل ماهی،کره،سماق،مغز گردو،گوجه کبابی و ریحان تازه و نارنج یا لیمو ترش،پیاز و خیار سرو میشه که فوق العادست. نوش جونتون.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین