سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت کباب مخصوص گیلانی

کباب مخصوص گیلانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت فیله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب انار ۱ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی ۱/۲ عدد
کیوی ۱ عدد
سماق ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
کباب مخصوص گیلانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب مخصوص گیلانی
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا گوشتها رو به اندازه دلخواه خوردش میکنیم و میشوریم.
مرحله 2در این مرحله پیاز رو رنده میکنیم،بعد کیوی و گوجه فرنگی رو رنده میکنیم و به همراه رب انار و فلفل و سماق با گوشت خوب مخلوط میکنیم.
مرحله 3مخلوط گوشت و مواد حداقل دو ساعت باید بمونه تا گوشتمون خوش طعم بشه.
مرحله 4البته هر چقدر بیشتر بمونه خوشمزه تر هم میشه و بعد چند ساعت قبل سیخ کشیدن نمک رو هم به گوشت اضافه کرده و هم زده و بعد به سیخ میکشیم و روی منقل یا کباب پز کبابمون رو آماده میکنیم.
مرحله 5کباب خوشمزه ما به همراه برنج،زیتون ساده یا پرورده،باقالی خام خیس خورده،اشپل ماهی،کره،سماق،مغز گردو،گوجه کبابی و ریحان تازه و نارنج یا لیمو ترش،پیاز و خیار سرو میشه که فوق العادست. نوش جونتون.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین