زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی ۵۰۰ گرم |
آب پیاز ۳ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
لیمو ترشبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن ۳ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا ماهی را پوست گرفته و آن را بشویید و از استخوان جدا كرده و به صورت دو قطعه فیله درآورید. سپس گوشت را به قطعات 25 یا 30 گرمی برش بزنید. |
مرحله 2 | در ظرفی آب پیاز، آبلیمو، نمك، فلفل و زعفران دم كرده و در صورت تمایل مقداری جعفری ساطوری شده را مخلوط كنید و قطعات برش خورده ماهی را داخل این مواد قرار دهید و بگذارید یك ساعت در یخچال با روكش نایلونی استراحت كند تا به خوبی طعم دار شود. |
مرحله 3 | پس از گذشت این مدت روغن را نیز به سایر مواد اضافه كنید و قطعات گوشت ماهی را نیز پشت و رو كنید. باز هم یك ساعت دیگر مواد را در یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | پس از استراحت دوم یك در میان قطعات ماهی و یك تكه از فلفل دلمه ای را به سیخ بكشید و كباب كنید. |
مرحله 5 | 4) هنگام كباب كردن میتوان مقداری از سس را با قلمو روی تكه های گوشت ماهی و فلفل زد تا ضمن پخت روی مواد نسوزد. |