زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ریحان ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
دانه کنجد ۲ قاشق چای خوری |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
ماهی سالمون ۷۰۰ گرم |
لیمو ترش ۲ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | کباب پز را با شعله ی متوسط گرم کنید. |
مرحله 2 | ریحان، دانه های کنجد، زیره سبز و نمک و دانه های فلفل قرمز را در یک کاسه ی کوچک بریزید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. ترکیب ادویه ها را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | 16 عدد سیخ چوبی که به مدت 1 ساعت در آب خیس خورده باشند. |
مرحله 4 | دو سیخ چوبی را از درون تکه های ماهی و لیمو ترش تا خورده رد کنید تا کلاً 8 سیخ کباب داشته باشید. اول و آخر هر سیخ تکه های ماهی باشد. دو طرف آن را به روغن و ترکیب ادویه ها که از قبل آماده کرده اید آغشته کنید. |
مرحله 5 | آنها را به مدت 5 تا 8 دقیقه کباب کنید و گاهی از آنطرف کنید تا ماهی ها کاملاً حالت برق زدن خود را از دست بدهند. |