زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
لپه ۱۵۰ گرم |
مرزه ۱۰۰ گرم |
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا لپه را با مقداری آب و نمك بپزید و در صورت تمایل بعد از پخت با گوشت چرخ كنید یا جداگانه چرخ كنید. |
مرحله 2 | سپس مخلوط گوشت و لپه را با تخم مرغ و ادویه مخلوط كرده و زعفران را آب كنید و به آن اضافه كنید ولی حواستان باشد زعفران خیلی آبدار نباشد. |
مرحله 3 | مواد را به خوبی ورز داده و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه كنید و بعد آرد نخود چی را كم كم اضافه كنید تا مواد حسابی چسبندگی پیدا كنند. |
مرحله 4 | اگر موادتان به نظر شل بود مقدار بیشتری آرد نخود چی اضافه كنید.وقتی مواد شما آماده شد آن را یا به شكل كتلت و یا به شكل كباب ابتدا در دست شكل دهید و بعد در روغن خیلی داغ ورز دهید. |