سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب کباب لوله ای

کباب لوله ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
بلغور ۱/۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
گشنیز ۵ شاخه
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
روغنبه مقدار لازم
کباب لوله ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب لوله ای
روش ساخت
مرحله 1بلغور را در کــاسه‌ای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
مرحله 2سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌ کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
مرحله 3مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم
مرحله 4سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت 25-20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.
مرحله 5طرز تهیه سس:
مرحله 6یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
مرحله 7رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
مرحله 8گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.
مرحله 9برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین