زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
بلغور ۱/۴ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
گشنیز ۵ شاخه |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بلغور را در کــاسهای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم تا بلغور آب را به خود بکشد. |
مرحله 2 | سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند. |
مرحله 3 | مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ میکشیم |
مرحله 4 | سپس به همان حالت گوشتها را از سیخها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت 25-20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کبابها بپزد. |
مرحله 5 | طرز تهیه سس: |
مرحله 6 | یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود. |
مرحله 7 | رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت میدهیم، سپس پوره گوجهفرنگی را نیز افزوده و میگذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود. |
مرحله 8 | گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمیداریم. |
مرحله 9 | برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کبابها را روی سس میچینیم. |