زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱/۴ پیمانه |
آرد ۲۰۰ گرم |
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
شیر ۳/۴ پیمانه |
روغن ۱/۴ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۶۵۰ گرم |
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
پودر سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری |
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. |
مرحله 2 | در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید. |
مرحله 3 | سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید. |
مرحله 4 | خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید. |
مرحله 5 | در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید. |
مرحله 6 | سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید. |
مرحله 7 | پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید. |
مرحله 8 | برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید. |
مرحله 9 | کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید. |
مرحله 10 | رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید. |
مرحله 11 | زمان پخت: حدودا 15 دقیقه است. |
مرحله 12 | روش تهیه مواد میانی : |
مرحله 13 | گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. |
مرحله 14 | سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید. |