سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب کباب لقمه ای خانگی

کباب لقمه ای خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آب ۱/۴ پیمانه
آرد ۲۰۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۶۵۰ گرم
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
کباب لقمه ای خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب لقمه ای خانگی
روش ساخت
مرحله 1مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
مرحله 2در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
مرحله 3سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
مرحله 4خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.
مرحله 5در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.
مرحله 6 سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.
مرحله 7پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.
مرحله 8برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.
مرحله 9کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.
مرحله 10 رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید.
مرحله 11 زمان پخت: حدودا 15 دقیقه است.
مرحله 12روش تهیه مواد میانی :
مرحله 13گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله 14سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین