زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم |
پیاز ۱ عدد |
نان لواش ۳-۲ عدد |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم |
پیاز ۱ عدد |
نان لواش ۳-۲ عدد |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت را با پیاز و 5-6 پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. |
مرحله 2 | کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و 2 ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود. |
مرحله 3 | در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، در غیر این صورت در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس در بردارید و کنار بگذارید |
مرحله 4 | یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازهای که در تابه جا بگیرد، ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید. |
مرحله 5 | گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید |
مرحله 6 | این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن میتوان خورد. |