سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب کباب قشقایی

کباب قشقایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
نان لواش ۳-۲ عدد
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
نان لواش ۳-۲ عدد
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
کباب قشقایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب قشقایی
روش ساخت
مرحله 1گوشت را با پیاز و 5-6 پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.
مرحله 2کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و 2 ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
مرحله 3در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، در غیر این صورت در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس در بردارید و کنار بگذارید
مرحله 4یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه‌ای که در تابه جا بگیرد، ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.
مرحله 5گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید
مرحله 6این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می‌توان خورد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین