زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
پیاز ۳ عدد |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
آویشنبه مقدار لازم |
دارچینبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
زردچوبهبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت چرخکرده رو با یه پیاز آب گرفته(رنده کنید و آبش رو بگیرید) و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و زعفران و پودرسیر و یکم ادویه ی کاری و آردسوخاری مخلوط کنید و ورز بدید و بذارید یخچال یک ساعت استراحت کنه. |
مرحله 2 | سینه ی مرغ رو تیکه کنید و با یه پیاز و نمک و یکم آبلیمو (بدون آب) برای ده تا 15 دقیقه بذارید روی گاز با شعله ی متوسط، تا آب بندازه.بعد آبش رو بریزید و گوشت رو بشورید و با دست کامل ریش ریش کنید. |
مرحله 3 | یه پیاز رو خلالیش کنید و سرخ کنید و وقتی یکم سبک شد مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و یکم زنجبیل بزنید و اجازه بدید با پیاز تفت بخورن و تقریبا سرخ شن(انقدر سرخ نکنید که مثل رشته خشک شن ).تموم که شد بذارید کنار تا از حرارت بیفته. |
مرحله 4 | تو ای مرحله از گوشت چرخکرده اندازه ی یه پرتقال متوسط بردارید و کف سینی طوری پهن کنید که مستطیلی شکل باشه (سایز طولش دست خودتونه ) بعد از گوشت مرغ به درازا وسطش بریزید و دو طرف گوشت چرخکرده رو بهم بیارید تا بسته شه و انقدر با دست جابه جا کنید تا کاملا یکدست شه و بسته شه. |
مرحله 5 | میتونید تو این مرحله قبل پهن کردن گوشت اول بهش یه تخم مرغم بزنید و خوب ورز بدید بعد شروع کنید.من بهش زدم .منسجم ترش میکنه و باعث پف گوشت میشه. |
مرحله 6 | کف تابه رژیمی رو چرب کنید و گوشتا رو بچینید داخلش و با برس یکم روغن روشون بمالید و با حرارت ملایم اجازه بدید پخته و هردوطرفشون سرخ شن. میتونید توی فر هم بذارید . |