زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت شترمرغ ۵۰۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
آب لیمو ۴ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
فلفل قرمز ۱ عدد |
پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
برگ بو ۸ عدد |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
فلفلبه تعداد لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت ها را در اندازه های یک در چهار سانتیمتری برش دهید |
مرحله 2 | در ظرفی آب لیموترش، روغن زیتون ،سیر له شده، فلفل قرمز خرد شده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید. |
مرحله 3 | سپس گوشت ها را دو ساعت در این مواد قرار دهید و با درپوش در یخچال بگذارید. |
مرحله 4 | پس از این مدت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر تکه گوشت یک عدد برگ بو قرار دهید. برای این کار لازم است برگ بوها را 2 ساعت در آب ولرم قرار دهید تا تازه شود و آنها را راحت از سیخ رد کنید. |
مرحله 5 | در ضمن، می توانید بین گوشت ها از فلفل های رنگی نیز استفاده کنید. (در صورتی که برگ بو در دسترس نداشتید می توانید از برگ درخت نارنگی، نارنج یا پرتقال نیز استفاده کنید). |
مرحله 6 | سپس می توانید کباب ها را روی حرارت مستقیم آتش، کباب کنید و با سالسای گوجه فرنگی و زیتون آن را سرو کنید |