زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت شترمرغ ۱۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۲ عدد |
آبلیمو ۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۱ پیمانه |
سیر ۵ حبه |
برگ بو ۴ عدد |
سس باربیکیو ۲ قاشق سوپ خوری |
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری |
رزماری ۱ قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
سس ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | یکی از پیازها را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. روغن زیتون، آبلیمو، سیر، برگ بو، سس باربکیو، جعفری خرد شده، رزماری، فلفل سیاه، پودر آویشن و سس چیلی را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | فلفل دلمه ای ها را بشویید و به اندازه تکه های گوشت خرد کنید. پیاز باقیمانده را هم پوست بگیرید و بشویید. آن را هم به اندازه گوشت خرد کنید. حالا تکه های فلفل و پیاز را همراه با گوشت ها داخل ظرف حاوی مواد قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا آغشته به مواد شوند. روی ظرف را بپوشانید و آن را 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | وقتی ظرف را از یخچال بیرون آوردید، تکه های گوشت و سبزیجات را یکی در میان به سیخ بکشید. کباب پز یا باربکیو را روشن کنید، سپس سیخ ها را روی آن بگذارید و کباب کنید. کباب ها را همچنین می توانید روی شعله اجاق گاز هم آماده کنید. |
مرحله 4 | وقتی کباب ها آماده شدند، داخل ظرف مورد نظرتان قرار دهید و آن ها را همراه با سالاد و سس مورد علاقه تان سرو کنید. |