زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۱ کیلوگرم |
پیاز ۳ عدد |
سس خردل ۳ قاشق غذا خوری |
سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری |
لیمو ۳ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
رب انار ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
قارچ ۲۰۰ گرم |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | مرینیت فیله ها:ابتدا پیاز را خلالی خرد میکنیم داخل یک ظرف میریزیم و چنگ میزنیم تا آب آن خارج شود |
مرحله 2 | بعد سس ها و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و باز چنگ میزنیم بعد فیله ها را داخل مواد ریخته زعفران میریزیم آرام هم میزنیم و در آخر به آن روغن ذرت اضافه میکنیم بعد درب آن را میگذاریم جوری که گاز پیاز از آن خارج نشود و به مدت 3/4ساعت داخل یخچال میگذازیم تا مزه دار شود. |
مرحله 3 | طرز تهیه سس: اول پیاز را نگینی خرد میکنیم طلایی که شد میگذاریم کنار بعد قارچ را هم نگینی خرد میکنیم و با شعله زیاد سرخ میکنیم تا آب نندازد |
مرحله 4 | قارچ که پخت به پیاز اضافه میکنیم و رب انار رو هم میریزیم سه دقیقه تفت میدهیم بعد از آن میگذاریم داخل یخچال تا کمی سفت شود. |
مرحله 5 | طرز سیخ کردن: فیله ها را پهن میکنی و رو آن ها سس میریزیم بعد رول میکنیم و سخ میکنیم. کباب ما آماده پختن است |