زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم |
پیازچه ۱۲ عدد |
زنجبیل ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
گشنیز ۲/۳ پیمانه |
نعنا ۱ قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
لیمو ترش ۲ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخم گشنیز و دانه فلفل را داخل تابهای به مدت 2 دقیقه تفت دهید، سپس آنها را پودر کرده و کنار بگذارید. در یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازچههای خرد شده و زنجبیل رند شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند. بعد از 3 دقیقه ادویه پودر شده را همراه با زردچوبه و 2 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. مواد را خوب با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 2 | در ظرفی گوشت چرخکرده را بریزید. گشنیز و نعنای خرد شده و مخلوط پیازچه را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | بعد از زمان ذکرشده مایه را به 16 قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به سیخ بکشید. لیموها را مکعبی خرد کنید. ابتدا و انتهای هر سیخ یک تکه لیمو قرار دهید. سیخها را دوباره به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | بعد از زمان ذکرشده باربکیو، کبابپز یا اجاقگاز را روشن کرده و سیخها را روی آنها قرار دهید تا کبابها آماده شوند. کبابها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با سالاد و نان سرو کنید. |