زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سرکه سفیدبه مقدار لازم |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
سیر ۳ حبه |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
قارچ ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
کدو سبز ۲ عدد |
مرحله 1 | برای تهیه سس مخصوص کباب ابتدا روغن زیتون ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، آبلیمو ، سیر و پودر فلفل قرمز را داخل میکسر بریزید ، نمک و چند قاشق سرکه اضافه کنید و بزنید تا سس یکدست شود. |
مرحله 2 | در انتها جعفری و گشنیز خرد شده را به سس اضافه کنید و کمی بزنید ( نیازی به میکس کردن کامل جعفری و گشنیز نیست ، بهتر است خرده های جعفری و گشنیز داخل سس مشخص باشد ). |
مرحله 3 | کدو سبز را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای و پیاز را نیز درشت خرد کنید |
مرحله 4 | سبزیجات خرد شده را به همراه قارچ داخل کیسه فریزر بریزید و سس را اضافه کنید ، با تکان دادن سبزیجات را به سس اغشته کنید ، |
مرحله 5 | در کیسه را ببندید و حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سبزیجات مزه دار شوند. |
مرحله 6 | سیخ های چوبی را 30 دقیقه در اب خیس دهید ، سبزیجات را به سیخ های چوبی بکشید سپس داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید ، گریل بالا را روشن کنید و هر چند دقیقه بچرخانید تا سبزیجات کبابی و نرم شوند سپس سرو کنید. |