سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اصفهان کباب زردک(شامی اصفهانی)

کباب زردک(شامی اصفهانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
نمکنوک قاشق چای خوری
زعفرانبه مقدار لازم
آب ۱/۴ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچیبه مقدار لازم
زردک ۴ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم
کباب زردک(شامی اصفهانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب زردک(شامی اصفهانی)
روش ساخت
مرحله 1 گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله 2 آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و ورز دهید تا مایه کباب سفت شود.
مرحله 3از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله 4برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
مرحله 5کباب‌های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین