زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
زردچوبهبه مقدار لازم |
نمکنوک قاشق چای خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
آب ۱/۴ لیوان |
شکر ۱/۴ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
آرد نخودچیبه مقدار لازم |
زردک ۴ عدد |
گوشت ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید. |
مرحله 2 | آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و ورز دهید تا مایه کباب سفت شود. |
مرحله 3 | از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید. |
مرحله 4 | برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید. |
مرحله 5 | کبابهای سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کبابها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید. |