سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اصفهان کباب زردک(شامی اصفهانی)

کباب زردک(شامی اصفهانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
نمکنوک قاشق چای خوری
زعفرانبه مقدار لازم
آب ۱/۴ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچیبه مقدار لازم
زردک ۴ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم
کباب زردک(شامی اصفهانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کباب زردک(شامی اصفهانی)
روش ساخت
مرحله 1 گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله 2 آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و ورز دهید تا مایه کباب سفت شود.
مرحله 3از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله 4برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
مرحله 5کباب‌های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین