زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
فیله مرغ ۲ عدد |
پیاز ۲ عدد |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق مربا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | اول فیله مرغ رو به شکل نوارهای دراز میبریم و یک عدد پیاز رو روش رنده میکنیم و با آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران قاطی میکنیم و میذاریم یکی دوساعت تو یخچال بمونه تا مزه دار شود، |
مرحله 2 | به گوشت چرخ کرده پیاز باقیمانده که رنده شده است رو اضافه میکنیم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا مخلوط شود. |
مرحله 3 | گوشت چرخ کرده رو به شکل قلقلیهای کوچک درمیاریم و نیم ساعت تو یخچال میذاریم تا کمی سفت بشن، |
مرحله 4 | بعد فیله های مرغ رو از یخچال درمیاریم و پیازهای آنرا جدا میکنیم |
مرحله 5 | و دور هر قلقلی یک فیله میپیچیم و آرام به سیخ چوبی میکشیم( باید طوری به سیخ بکشید که سروته فیله به هم برسد و با سیخ بهم وصل کنید) |
مرحله 6 | و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم،البته درب تابه رو بذارید تا مغز پخت هم شود وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ میکنیم. |