زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت فیله گوساله ۳۰۰ گرم |
فیله مرغ ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
کره ۳۰ گرم |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
لیمو ترش ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
برگ بو ۱۰ عدد |
پودر سیربه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت و مرغ را به اندازههای دلخواه و ترجیحا 2 سانتیمتری خرد میكنیم.در ظرفی مناسب پیاز، آبلیمو، زعفران، فلفل ، نمک،سیر و برگ بو را مخلوط كرده و گوشتها را درون آن قرار میدهیم به مدت دو ساعت یا بیشتر میخوابانیم |
مرحله 2 | بعد از مدت طی شده گوشتها را از مواد جدا كرده و به آن كمی نمك و فلفل و پودر سیر میزنیم و آنها را به سیخ چوبی میزنیم طوری که یک تکه گوشت و یک عدد گوشت مرغ قرار بگیرد. این کار را تا جایی که سیخ پر شود ادامه میدهیم. |
مرحله 3 | سیخهای پر شده را داخل تابه كه به همراه كره چرب شده قرار میدهیم و با شعله ملایم میپزیم و نیم ساعت آخر گوجه را نصف كرده و كنار آنها قرار میدهیم تا سرخ شود و آن را با لیمو تزیین میكنیم. |