زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۲ فنجان |
سیخ چوبیبه تعداد لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت چرخ کرده گوسفند و مرغ را جداگانه در دو ظرف قرار میدهیم. |
مرحله 2 | اکنون برای هر ظرف یک عدد پیاز رنده کرده ، آب آن را گرفته و به گوشت ها اضاف میکنیم |
مرحله 3 | به هر ظرف آرد نخودچی ، نمک ، فلفل و ادویه اضاف کرده و خوب ورز میدهیم. |
مرحله 4 | از هر کدام گلوله هایی به اندازه گردو برداشته وخوب گرد میکنیم. |
مرحله 5 | گلوله ها را یکی در میان در سیخ چوبی میگذاریم (( تعدادگلوله ها بستگی به خودتان دارد)) |
مرحله 6 | در ماهیتابه نچسب دو طرفه آب جوش ریخته کباب ها را در آن قرار داده در ماهیتابه رو بسته تا حدود بیست دقیقه گوشتها مغز پخت شوند. |
مرحله 7 | اکنون کمی روغن ریخته و کباب ها را در آن قرار داده مرتب میچرخانیم تا اطراف آن کمی برشته شود. |