زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
میخک ۱ عدد |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱/۳ پیمانه |
گوجه فرنگی ۱.۵ پیمانه |
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را دو بار چرخکرده و به همراه نمک و فلفل به خوبی ورز میدهیم پیاز را رنده زده و آب آن را خالی میكنیم و به همراه زردچوبه ،دارچین، میخک پودر شده و جعفری به گوشت افزوده و خوب مخلوط میکنیم. |
مرحله 2 | مواد گوشتی را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم.بعد از گذشت زمان آنها را خارج كرده و دوباره ورز میدهیم . |
مرحله 3 | مقداری كره درون تابه داغ میكنیم و كباب ها را به شكل كتلت یا شكل دلخواه درون آن سرخ میكنیم. |
مرحله 4 | طرز تهیه سس: |
مرحله 5 | روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار داده، سپس پیازنگینی شده ، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را درون آن میریزیم و به مدت پنج دقیقه به خوبی تفت میدهیم. |
مرحله 6 | نمک، فلفل و شکر را نیز به بقیه مواد سس اضافه کرده و در آخر آب را نیز افزوده و اجازه میدهیم تا مواد جوشیده و جا بیفتد. |