زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
گردو ۱۰۰ گرم |
رب انار ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
روغن زیتون ۱/۲ لیوان |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | درون کاسه ای روغن، پیاز و سیر رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، گردوی چرخ شده، فلفل و رب انار را مخلوط کنید. سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید. |
مرحله 2 | روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 3 ساعت درون یخچال قراردهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید. |
مرحله 3 | سیخ ها را روی کباب پز یا آتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند. |