زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
گردو ۱۰۰ گرم |
رب انار ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱-۲ حبه |
روغن زیتون ۲-۳ قاشق غذا خوری |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید |
مرحله 2 | گوشت را با مواد کاملا مخلوط کنید (نمک را زمان پخت به گوشت بزنید) |
مرحله 3 | مواد را در ظرفی در دار بریزید و 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید (هر چه بیشتر گوشت ها در مواد بماند خوشمزه تر می شود) |
مرحله 4 | گوشت ها را سیخ بزنید و بگذارید روی ذغال تا خوب بپزد (زیاد به آتش نزدیک نکنید ) |