زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
آب انار ۲ لیوان |
گلپربه مقدار لازم |
سماقبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را مانند گوشت كباب چنجه خرد كنید و با گوشتكوب كمی بكوبید تا نازك شود.سپس پیاز را رنده كرده و جعفری خرد شده را با دو لیوان آب انار ترش به آن اضافه كرده و یك شب بگذارید بماند. |
مرحله 2 | در صورتی كه آب انار در دسترس نبود می توانید دانه های انار ترش را خوب سائیده با جعفری و پیاز مخلوط كرده و گوشت را در آن به مدت یك شب خوابانده سپس نمك و فلفل را به آن افزوده به سیخ بكشید و مانند سایر كبابها آن را كباب نمائید.سپس با گلپر و سماق میل كنید. |