زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
سماق قرمز ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
پودر تخم گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و پودر تخم گشنیز بزنید و با دست خوب ورز بدید و مخلوط کنید. |
مرحله 2 | یک ساعتی استراحت میدیم تا هم آب اضافی ش خارج بشه و هم مواد به خورد هم برن |
مرحله 3 | کف تابه رو چرب کنید و گوشت رو کف تابه به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر پهن کنید. دستتون رو خیس کنید و سطح روی گوشت رو خوب صاف کنید. با کفگیر کباب ها رو به قطعاتی به عرض ۴ سانتی متر برش بدید و بین اونا رو کمی فاصله بدید. |
مرحله 4 | گوجه فرنگی ها رو نصف کرده یا حلقه ای کلفت برش بدید و روی کباب ها بذارید. |
مرحله 5 | درب تابه رو بذارید و حرارت رو کم کنید. کباب ها آروم آروم آب میندازن و با آب خودشون میپزن |
مرحله 6 | در ۵ دقیقه آخر پخت, روی کباب ها سماق بپاشید و اجازه بدید تا کباب ها سرخ بشن و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی طلایی بشه و بعد به همراه کته و کره سرو کنید. |