زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سویا ۲ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد لپه ۲ قاشق سوپ خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سوياي ريز را همراه با زردچوبه، ادويه و پودر سیر به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس کنید، سپس آن را در آبکش بریزید تا آب اضافیاش خارج شود. سویاها را چرخ کرده و داخل ظرفی بریزید. |
مرحله 2 | پیازها را رنده کرده و آبِ آنها را دور بریزید، سپس به سویا اضافه کنید. آرد نخودچی، آرد لپه و مقداری زعفران و نمک هم بریزید. حالا مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. درِ ظرف را بگذارید و آن را به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | بعد از زمان ذکرشده فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف مناسبی را چرب کنید. مایه کباب را به اشکال مختلف قالب بزنید و داخل ظرف بچینید. ظرف را به مدت 35-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کبابها آماده شود. |
مرحله 4 | در این فاصله گوجهفرنگیها را بشویید و بگذارید خشک شوند، سپس آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید. |
مرحله 5 | کباب تابهای را همراه با گوجههای کبابی داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با برنج یا نان سرو کنید. |