زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
پودر زیرهبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را رنده کنید آبش را بگیرید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید |
مرحله 2 | نمک، فلفل، پودر زیره، پودر سیر و آرد نخودچی را اضافه کنید |
مرحله 3 | خوب ورز دهید و داخل یخچال بگذارید |
مرحله 4 | بریم سراغ مغز کباب |
مرحله 5 | برای مغز کباب میتوانید از مواد دلخواه استفاده کنید مثلا ترکیب پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه و هویج همراه پنیر پیتزا یا بدون پنیر پیتزا |
مرحله 6 | و یا ترکیب کشمش و زرشک و گردو |
مرحله 7 | من از کشمش و گردو و زرشک استفاده کردم، گوشت را با ضخامت نیم سانت با وردنه روی نایلکس باز ميکنيم |
مرحله 8 | با یک کاتر گرد یا با سر لیوان دایره ای از گوشت جدا ميکنيم مقداری از مواد. میانی را در یک طرف گوشت میریزیم |
مرحله 9 | و طرف دیگه ی گوشت رو روی اون بر می گردونیم، تابه را چرب می کنیم کباب ها را در تابه قرار می دهیم |
مرحله 10 | بعد از اینکه کباب هارا برگرداندیم می توانید گوجه های حلقه شده را روی آن قرار دهید درب تابه را ببندید تا کاملا بپزد |